Orban, despre colaborarea cu Ponta: Acesta este obiectivul nostru!

Ludovic Orban a fost întrebat dacă va colabora cu Victor Ponta.

Întrebat dacă "ar putea susține Partidul Național Liberal crearea unui grup parlamentar al partidului Pro România, la nivelul Camerei Deputaților?", liderul PNL a spus: "Nu știu care sunt actualele prevederi regulamentare. O să discutam dacă vom fi puși în fața adoptării unei astfel de decizii".

Jurnalist: Domnul Ponta spunea chiar ieri că nu sunt convinși deloc să voteze moțiunea de cenzură și mai mult decât atât că nu ar vrea un Guvern condus de dumneavoastră.

"Să nu vindem pielea ursului din pădure. Cred ca obiectivul fundamental astăzi este sa punem punct acestui Guvern, care face rău României", a fost răspunsul lui Ludovic Orban.

Jurnalist: Ați spus că săptămâna aceasta veți iniția discuțiile și negocierile cu reprezentanții altor partide. Ne puteți spune care va fi primul partener de discuție?

"Nu vă spun. Permiteți-ne ca toate discuțiile pe care le avem să fie discuții extrem de serioase pentru că nu purtăm aceste discuții pentru a lansa mesaje public și chiar încercă cu toate argumentele pe care le avem la dispoziție să convingem orice partener de discuție că este absolut necesar pentru România să punem punct guvernării Dragnea-Dăncilă", a mai spus liderul PNL.

Jurnalist: În trecut, Valeriu Steriu, a susținut o serie de demersuri ale opoziției îndreptate împotriva actualei majorități. Acum s-a dus la PSD. Aveți un mesaj pentru acesta?

"Să-i fie rușine", a fost răspunsul președintelui PNL.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel