Orban: Respingerea OUG 1/2020 aruncă în aer bugetul

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Ludovic Orban a declarat că respingerea OUG 1/2020 în Parlament ar însemna aruncarea în aer a bugetului și anunță că o respingere va fi atacată la Curtea Constituțională.

Ludovic Orban a declarat că respingerea OUG 1/2020 în Parlament ar însemna aruncarea în aer a bugetului și anunță că o respingere va fi atacată la Curtea Constituțională, conform Agerpres.

„Ar fi o crimă împotriva interesului național! În cazul în care PSD va respinge Ordonanța 1 înseamnă că vrea să distrugă România. Vom ataca la Curtea Constituțională cu certitudine. Vom folosi toate mijloacele pentru a păstra în vigoare Ordonanța 1. Este ordonanța care pe de o parte corectează efectele profund negative în economie ale Ordonanței 114, iar pe de altă parte pune bazele construcției bugetare", a spus Orban, în cadrul unei conferințe de presă de luni.

Cîțu, despre strategia PSD

Florin Cîțu scria recent pe Facebook că PSD vrea să respingă OUG 1/2020 în Parlament pentru că salariile parlamentarilor au fost înghețate și pentru că se dorește să fie „resuscitată" OUG 114/2018.

„Trebuie să-i oprim! PSD vrea să respingă OUG 1/2020 în Parlament! De ce? Simplu. Prin această ordonanță le-am înghețat salariile și sunt disperați. Nu-i interesează stabilitatea economică a României, este vorba doar despre buzunarul lor! Vor salarii mai mari cu orice preț. Credeți că le merita? Al doilea motiv este OUG114/2018. Vor să resusciteze ordonanța care a destabilizat economia României în 2019. Ordonanță care a alungat investitorii, a distrus sectoare întregi din economie, a amânat vânzarea licențelor 5G", susținea Cîțu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel