Orban sare la PSD: S-a întors la perioada lui Dragnea

foto: b1.ro
foto: b1.ro

Președintele PNL și premierul Ludovic Orban dă vina pe Liviu Dragnea pentru eșecul proiectului pentru alegerea primarilor în două tururi. 

PNL are pusă o condiție pe masă de la USR-PLUS: alegeri în două tururi. E susținută și de PMP. După multe cadouri oferite de PSD în Parlament, astăzi, Partidul Social Democrat nu a oferit și cadoul alegerii primarilor în două tururi. Ludovic Orban acuză PSD că s-a întors la perioada în care Liviu Dragnea era în fruntea partidului. 

Ludovic Orban a explicat, în declarația de presă din această seară, că sunt 3 proiecte de lege: al PNL, al USR și al PMP. El a precizat că ”singura problemă pe care o avem e că PSD s-a întors la perioada lui Dragnea, în care nici măcar nu se mai permite înregistrarea la microfon a propunerilor de a introduce pe ordinea de zi în ședințele de Birou Permanent al Camerei Deputaților. Ședința de astăzi a fost o ședință care a adus aminte de perioada în care Dragnea era la butoanele Camerei Deputaților în care nu ni se permitea nici măcar să propunem modificări pe ordinea de zi.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel