Ori premier independet, ori rămâne Boc și se remaniază Guvernul

boc
boc

Lipsa de susţinere în PDL privind opţiunea preşedintelui Traian Băsescu pentru un premier independent ar putea conduce la soluţia menţinerii lui Emil Boc la şefia Guvernului, dar însoţită de o remaniere a Cabinetului, au declarat surse din partid.

Încă din timpul întâlnirii de luni seară, de la Vila Lac 1, dintre preşedintele Traian Băsescu şi liderii PDL, au apărut informaţii privind lipsa de susţinere pentru varianta premierului independent, argumentul fiind acela că un asemenea Cabinet nu va avea sprijin parlamentar. Sursele citate au declarat că în favoarea unui premier tehnocrat s-au pronunţat Sulfina Barbu, Anca Boagiu şi Roberta Anastase, în timp ce opozanţii acestei idei l-au propus pe Vasile Blaga, relatează Mediafax.

Conform surselor citate, Băsescu ar fi replicat: "Nu o să schimb un premier preşedinte de partid cu un secretar general al partidului".

Aceleaşi surse mai afirmă că Traian Băsescu le-ar fi spus liderilor PDL că un premier politic mai bun ca Emil Boc nu poate fi, acesta fiind motivul pentru care preferă un tehnocrat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel