Orianda, soția lui Călin Donca, nou mesaj: A fost momentul să plece, să facă loc unor energii mai curate / foto

Orianda Donca a transmis un nou mesaj, în contextul în care avocatul Teodor Cârnaț a sărit în sprijinul familiei sale.

Avocatul Teodor Cârnaț a transmis de curând un mesaj în care își manifestă sprijinul pentru familia Donca, după ce Călin Donca a fost reținut de autorități fiind acuzat de constituirea de grup infracțional organizat și evaziune fiscală.

„Eu sunt de părere că atunci când persoana este privată de libertate trebuia să se țină cont de interesul primar al copilului, cu ce mijloace financiare rămâne copilul acasă și cum vor fi întreținuți ei cinci copii.

Chiar dacă Orianda a fost lăsată acasă cu copiii, toate conturile au fost blocate. Ea văd că recurge la ajutorul prietenilor”, a scris Teodor Cârnaț.

VEZI ȘI       -      Imagini cu presupusa amantă a lui Călin Donca, pe care ar fi dus-o în căminul conjugal / Cum s-au afișat pe litoral / foto

Orianda Donca, nou mesaj pe Instagram

Soția lui Călin Donca, Orianda, a distribuit mesajul avocatului Teodor Cârnaț și a mulțumit tuturor prietenilor care i-au transmis mesaje de susținere pe rețelele de socializare. Orianda a postat toate aceste mesaje în story-urile de pe Instagram.

Într-unul dintre acestea, Orianda a transmis și un mesaj privitor la prietenii falși pe care consideră că familia sa i-a avut și care, acum, când Călin Donca este arestat, au dispărut din anturajul familiei.

„Provocările ne cresc, ne învață și ne fac mai buni. Prietenii apropiați care ne-au cunoscut inima și cu adevărat familia sunt în continuare alături de noi. Cei care s-au cernut a fost momentul să plece, să facă loc unor energii mai curate care vor urma în viața noastră. Avem încredere că Dumnezeu / Universul are un plan și tot ce se întâmplă în aceste momente este spre evoluția noastră”, a scris Orianda Donca, pe Instagram.

CITEȘTE ȘI       -      Călin Donca, nou mesaj din spatele gratiilor / Răspuns pentru Dorian Popa / Ce se întâmplă cu banii celor care au investit în panouri / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel