Osaka şi Schwartzman au primit Premiul Sportivităţii la US Open 2019

Japoneza Naomi Osaka, campioana din 2019, şi argentinianul Diego Schwartzman au fost distinşi cu Premiul Sportivităţii la US Open 2019, ultimul Grand Slam de tenis al sezonului, relatează EFE.

Osaka, 21 ani, nr. 1 mondial, a dat o lecţie de fair play în turul al treilea, când a eliminat-o pe marea speranţă de americană Coco Gauf (6-3, 6-0). Gauf a izbucnit în lacrimi după meci, dar japoneza a consolat-o şi a invitat-o să participe împreună la un interviu televizat pe terenul Arthur Ashe. În optimi, Osaka a fost eliminată de elveţianca Belinda Bencic.

Schwartzman, 27 ani, a fost eliminat în sferturi de Rafael Nadal, a primit premiul similar din competiţia masculină pentru excelenţă în spiritul sportiv arătat pe durata US Open.

Cei doi câştigători vor primi câte un trofeu şi câte un premiu de 5.000 dolari ce va fi donat unei organizaţii de binefacere la alegerea jucătorilor.

Naomi şi Diego sunt doi mari luptători şi sportivi, dar la acest US Open şi pe durata întregii veri au demonstrat un nivel de sportivitate care este chiar mai impresionant decât jocul lor pe teren. Sunt adevărate modele şi inspiraţii pentru toţi cei care joacă sportul nostru, a declarat Todd Martin, copreşedinte al Comitetului de selecţie al premiilor sportive de la US Open.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel