Oțetul de cocos este realizat din florile nucii de cocos, care sunt lăsate la fermentat timp de 8 luni.
Oțetul de cocos se folosește pentru gătit, dressing de salată sau ca ingredient în diferite sosuri. Probioticele naturale, cum ar fi cele din oțetul de cocos, stimulează nervii ce controlează circulația intestinală. Acest oțet are un conținut ridicat de potasiu, adică o cantitate de 192 de miligrame pe lingură. Aproape toate mineralele conținute de oțetul de cocos asistă un proces biologic esențial.
Fierul este un element esențial pentru producția de sânge și transferul de oxigen din sânge. Magneziul ajută la menținerea normală a funcției nervoase și a celulelor musculare, susține un sistem imunitar sănătos și normalizează ritmul cardiac.
[citeste si]
De asemenea, oțetul de cocos conține o concentrație mare de potasiu. Acidul acetic conținut în oțetul de cocos contribuie la prevenirea creșterii bacteriilor, ceea ce duce la prevenirea apariției unor boli precum răceala și gripa, notează eva.ro.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu