Otrăvit de soacra sa cu mercur. Criminaliştii s-au întors în casa femeii din Ilfov. "Suntem într-o tragedie cumplită, nu ne revenim" - Foto

Otrăvit de soacră cu mercur. Criminaliştii s-au întors în casa femeii din Ilfov. "Suntem într-o tragedie cumplită, nu ne revenim" / Foto: Captură video Antena 3 CNN
Otrăvit de soacră cu mercur. Criminaliştii s-au întors în casa femeii din Ilfov. "Suntem într-o tragedie cumplită, nu ne revenim" / Foto: Captură video Antena 3 CNN

Criminaliştii s-au întors în casa femeii din Ilfov care și-a otrăvit familia pentru a căuta noi probe.

Noi cercetări în cazul familiei otrăvite cu mercur, din judeţul Ilfov. Criminaliştii s-au întors în casa femeii de 83 de ani pentru a ridica noi probe care urmează să fie supuse unor analize de laborator, transmite Antena 3 CNN. După câteva ore de căutări, poliţiştii au plecat cu noi dovezi împotriva bătrânei.

Rudele femeii, care ar fi mâncat mâncarea otrăvită, se simt rău în continuare. Ginerele acesteia spune că oamenii legii au găsit multe probe în casa în care locuiau cu toții. După ce au fost supuşi unor investigaţii medicale, atât ginerele bătrânei cât şi nepotul şi chiar fiica celei suspectate că ar fi vrut să scape de familia ei şi-au dat seama că au ingerat mercur.

VEZI ȘI: Mărturia bărbatului otrăvit cu mercur de soacră. "Mi-e teamă. Am trăit cu o bombă cu ceas în casă 30 de ani"

Ginerele femeii: Nu știm dacă astăzi sau mâine mai suntem în viață

"Au luat toate probele care au putut fi găsite până acum. Sunt o grămadă, nenumărate, nenumărate. Suntem într-o tragedie cumplită, nu ne revenim. Nu știm cum să ne reparăm sănătos, nu știm cu ce. Nu știm dacă astăzi sau mâine mai suntem în viață", a spus ginerele femeii.

Oamenii legii au găsit recipiente cu substanţe care urmează să fie analizate de către specialişti în laborator. Bătrâna spre care arată cu degetul întreaga familie este cercetată penal. Ea va fi supusă unei expertize psihiatrice, iar dacă se dovedeşte că a avut discernământ în perioada în care se suspectează că şi-ar fi intoxicat familia riscă să fie acuzată de tentativă de omor.

Vă reamintim că bărbatul din Ilfov a sunat la 112 reclamând că a fost otrăvit de către soacra sa cu mercur. El şi fiul său, în vârstă de 18 ani, au ajuns la spital, iar poliţiştii criminaliştii au ridicat inițial o substanţă de culoare gri, atât din mâncare, cât şi dintr-un ambalaj din plastic, urmând ca aceasta să fie supusă unei expertize. Pe numele femeii în vârstă de 83 de ani a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

VEZI ȘI: Cât de periculos este să ingerezi mercur. Primele simptome

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel