Usturoiul adaugă o aromă specială oricărui fel de mâncare, chiar și cele mai simple.
Încercați să repetați această rețetă, iar micul dejun va începe doar așa. Această versiune de omletă provine din Orientul Mijlociu, unde ouăle sunt la fel de populare la micul dejun ca și în Europa.
Cât timp se ține o frunză de dafin în supă? Ține minte regula, ca să nu te otrăvești
Dar în loc de un ouă bătute și prăjite în puțin ulei sau unt, această rețetă include usturoi, suc de lămâie și pătrunjel proaspăt tocat.
Ingrediente:
ouă d- 2 bucăți,
usturoi - 2 căței,
suc de lămâie - 1 lingură,
sare și piper după gust,
pătrunjel - câteva fire,
unt - 1 lingură.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu, adăugați usturoiul tocat și zeama de lămâie și prăjiți aproximativ 2 minute, având grijă să nu ardeți usturoiul.
Sarmale la cuptor, coapte în ketchup: o rețetă originală din bucătăria poloneză
Spargeți ouăle în tigaie. Se condimentează cu sare și piper și se gătesc aproximativ 2 minute, până când gălbenușul devine ușor ferm.
Fierbe ouăle în vin roșu. Cea mai originală metodă de vopsire a ouălor de Paște
Întoarceți ouăle cu grijă și stropiți-le cu sare și piper. Gătiți-le 2 minute. Ouăle se scot pe o farfurie, se presară pătrunjel și se servesc imediat. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News