Ouă prăjite cu șuncă și ceapă. Mic dejun rapid și simplu

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Vrei un mic dejun rapid și simplu? Iată cea mai ușoară rețetă...

Publicitate

Ingrediente:

ouă

șuncă tăiată felii)

ceapă tăiată mărunt

ulei sau unt pentru gătit

sare și piper

verdețuri proaspete (opțional, pentru decor)

Cum se prepară

Încălziți puțin ulei sau unt într-o tigaie la foc mediu.Adăugați ceapa tăiată și căliți-o până devine ușor aurie și moale.Adăugați feliile de șuncă în tigaie și prăjiți-le până devin ușor crocante sau până se rumenesc ușor pe ambele părți.

Scoateți șunca și ceapa din tigaie și puneți-le deoparte. În aceeași tigaie, adăugați puțin ulei sau unt, după caz, și spargeți ouăle în tigaie. Gătiți-le în funcție de preferințe (tari sau moi). Condimentați cu sare și piper.

Serviți ouăle prăjite alături de șuncă și ceapa călite. Puteți decora cu verdețuri proaspete, dacă doriți.

Această rețetă simplă și delicioasă este perfectă pentru micul dejun sau pentru o masă rapidă și hrănitoare în orice moment al zilei. Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel