Vrei un mic dejun rapid și simplu? Iată cea mai ușoară rețetă...
Publicitate
Ingrediente:
ouă
șuncă tăiată felii)
ceapă tăiată mărunt
ulei sau unt pentru gătit
sare și piper
verdețuri proaspete (opțional, pentru decor)
Cum se prepară
Încălziți puțin ulei sau unt într-o tigaie la foc mediu.Adăugați ceapa tăiată și căliți-o până devine ușor aurie și moale.Adăugați feliile de șuncă în tigaie și prăjiți-le până devin ușor crocante sau până se rumenesc ușor pe ambele părți.
Scoateți șunca și ceapa din tigaie și puneți-le deoparte. În aceeași tigaie, adăugați puțin ulei sau unt, după caz, și spargeți ouăle în tigaie. Gătiți-le în funcție de preferințe (tari sau moi). Condimentați cu sare și piper.
Serviți ouăle prăjite alături de șuncă și ceapa călite. Puteți decora cu verdețuri proaspete, dacă doriți.
Această rețetă simplă și delicioasă este perfectă pentru micul dejun sau pentru o masă rapidă și hrănitoare în orice moment al zilei. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu