Ouă umplute de Revelion 2019. Gospodinele vor să impresioneze de Revelion, dar ce vor pune pe masă? Vă propunem o rețetă delicioasă de ouă umplute pentru Anul Nou.
Se fierb ouăle. După ce s-au răcit, se taie pe jumătate și se scoate gălbenușul care se amestecă cu pastrama tăiată cubulețe, smântână, muștar și castraveții tăiați, de asemenea, cubulețe, adăugați sare și piper după gust. Cu această pastă se umplu jumătățile de ou fiert.
Pentru maioneză frecați gălbenușul de ou cu muștarul și cu uleiul (uleiul se adaugă puțin câte puțin ca să nu se taie maioneza) apoi adăugați zeamă de lămâie.
Pe un platou așezați frunzele de salată, apoi ouăle și decorați cu maioneză feliuțe de roșii, castraveți și ceapă verde tăiată mărunt.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu