Ouăle umplute sunt un aperitiv ușor de preparat și destul de rapid, atrăgătoare ca aspect, dar și ca gust.
Mod de preparare:
Se fierb ouăle. După ce s-au răcit, se taie pe jumătate și se scoate gălbenușul care se amestecă cu pastrama tăiată cubulețe, smântână, muștarul și castraveții tăiați de asemenea cubulețe, adăugați sare și piper după gust. Cu această pastă se umplu jumătățile de ou fiert.
Pentru maioneză frecați galbensul de ou cu muștarul și cu uleiul (uleiul se adaugă puțin câte puțin că să nu se taie maioneză) apoi adăugați zeamă de lămâie.
Pe un platou așezați frunzele de salată, apoi ouăle și decorați cu maioneză feliuțe de roșii, castraveți și ceapă verde tăiată mărunt.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu