OUĂLE trebuie fierte în APĂ SĂRATĂ. Motivul este foarte simplu!

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Știai că ouăle ar trebuie fierte în apă sărată? Iată care este explicația. Vei folosi și tu acest truc.

Dacă oul se fierbe la foc iute în apă clocotită, albuşul va fi mai tare, iar gălbenuşul mai moale. Dacă se fierbe la foc mic, gălbenuşul va fi mai tare, iar albuşul mai moale.

Cartofii prăjiţi sunt gustoşi şi crocanţi dacă, înainte de a-i pune în uleiul foarte încins, se şterg de apă cu un şervet.

Nu trebuie să se subţieze piureul cu lapte rece deoarece capătă o culoare cenuşie.

Ouăle cu coaja crăpată nu se scurg dacă se fierb în apă sărată.

Se obţine un piure alb şi frumos dacă se prepară cu lapte clocotit.

Vezi și: Cum vezi dacă PEȘTELE pe care l-ai cumpărat este PROASPĂT. TESTUL care-ți spune adevărul

De ce să pui zahăr și muștar în sosul de roșii. Trucul bucătarilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel