Ovidiu Lipan Țăndărică și Jessie Baneș au dezvăluit care a fost cel mai mare vis în copilărie: Jumătate din dorință s-a îndeplinit până acum

Ovidiu Lipan Țăndărică și Jessie Baneș au fost invitații Georgianei Ioniță, în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News, unde au dezvăluit care era cel mai mare vis al lor în copilărie.

„Visul meu era să devin artistă și să joc în filme. Nu știu de unde aveam dorința asta cu filmele, dar jumătate din vis s-a îndeplinit până acum”, a dezvăluit Jessie Baneș.

„Nu este nicio diferență de generație. Cam același lucru se aplică și în cazul meu. Altfel nu poți. Dacă nu îți dorești, dacă nu ai exhibiționismul ăsta și nu simți dinăuntrul tău, degeaba. Mulți se ascund după instrument. Creezi o forță, captezi publicul din 200 de oameni. Simți că toți se uită la tine. Aici este un fenomen, este ceva foarte interesant, o energie pe care o emani și se întoarce. Tu mai stai cu 20 pe scenă, nu-i vede nimeni. Foarte interesant acest fenomen. Îți creezi în timp o forță și o educație în a transmite, încât se întoarce înapoi”, a precizat Ovidiu Lipan Țăndărică.

„Eu am avut norocul de mică să fiu pe scenă pentru că tatăl meu prezenta evenimente și îmi plăcea atât de mult acolo cu el. Mă urcam pe scenă. Stăteam lângă el. Îmi spunea mama că stăteam inclusiv cu biberonul, cu lăpticul acolo pe scenă lângă tata și simțeam o chemare”, a spus Jessie Baneș.

„Eu la 14 ani cântam cu Roșu și Negru. Am avut șansa și norocul, că dacă nu ai noroc în viață poți să fii tu talentat și să muncești, dar e nevoie de mult noroc și șansă”, a declarat Ovidiu Lipan Țăndărică.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel