Ozana Barabancea, truc pentru un ten perfect. Este ieftin și la îndemâna oricui

Sursa foto: Facebook Ozana Barabancea
Sursa foto: Facebook Ozana Barabancea

Cum își menține Ozana Barabancea tenul perfect? 

Aflăm în rândurile de mai jos.

Ozana Barabancea a traversat o mare încercare la vârsta de 14 ani, când mama artistei s-a stins din viață. Cântăreața a avut nevoie de o perioadă mai lungă de timp pentru a se obișnui cu ideea că cea care i-a dat viață nu mai este fizic lângă ea, însă a rămas în suflet și în minte cu cele mai bune sfaturi pe care femeia i le-a oferit de-a lungul vieții. Astfel, Ozana Barabancea a dezvăluit cum mama sa era extrem de aranjată mereu, bucurându-se întotdeauna de un ten perfect, exact ca și al îndrăgitei cântărețe. Mai mult, tot ea a dezvăluit și trucul de frumusețe la care apelează regulat și care este unul cât se poate de ieftin.

„Era o femeie foarte elegantă tot timpul, aranjată, machiată, pe vremuri nu erau operații, era foarte îngrijită. Țin minte că avea numai o cremă și tot timpul avea tenul impecabil. Ritual nu am de la ea, dar am folosit mulți ani crema aia. După care m-a învățat cineva de la Operă, un coleg de-al meu, Horia Popovici, să mă dau cu mălai pe față și face minuni”, a zis artista.

Dar trucul nu se termină aici! Vedeți continuarea pe Spectacola.ro - https://www.spectacola.ro/ozana-barabancea-masca-ieftina-pentru-ten-face-minuni-e-la-indemana-oricui-asa-tine-ridurile-departe-la-54-de-ani_34940.html#google_vignette

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel