PAȘTE 2018. REȚETĂ DROB de PUI. Cea mai delicioasă rețetă Cei care nu preferă carnea de miel, pot alege să prepare drob de pui delicios pentru masa de Paște.
PAȘTE 2018. REȚETĂ DROB de PUI. Cea mai delicioasă rețetă INGREDIENTE DROB DE PUI
Pipote și inimi de pui - 1 kilogram
Cepe mari tocate - 4
Ceapă verde tocată - 2 legături
Pătrunjel - 2 legături
Mărar - 2 legături
Ouă fierte - 3
Ouă crude - 5
Ulei - 6 linguri
Sare
Piper
PAȘTE 2018. REȚETĂ DROB de PUI. Cea mai delicioasă rețetă MOD DE PREPARARE DROB DE PUI
Puneți la fiert pipotele și inimile, adăugați un praf de sare. Lăsați-le la fiert 30 de minute. Luați mereu spuma de deasupra. Le lăsați la răcit după fierbere.
În ulei încins, puneți ficatul, îl lăsați să se călească. Nu puneți sare, pentru că întărește ficatul. Scoateți bucățile de ficat și-n același ulei puneți ceapa la călit (nu pe cea verde). Puneți puțină sare, care împiedică arderea cepei. Peste ceapa călită puneți ceapă verde. O lăsați să se călească puțin, până se înmoaie.
Scoateți ceapa pentru a se răci.
După ce s-au răcit organele, le tăiați mărunt.
Bateți ouăle.
PAȘTE 2018. REȚETĂ DROB de PUI. Cea mai delicioasă rețetă Adăugați organele într-un bol, puneți mărarul și pătrunjelul tocate, ouăle bătute, ceapa călită, piper, sare, amestecați bine.
În tava tapetată cu hârtie de copt adăugați o parte din compoziție, apoi ouăle fierte pe lungimea tăvii, în mijlocul drobului, adăugați restul compoziției.
Puneți drobul la cuptor aproximativ 35 - 40 de minute, la foc mediu.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu