Pagube materiale însemnate în urma unui incendiu la o fabrică din Târgu Secuiesc. ISU Covansa: Nu au fost victime

FOTO: Facebook @ISU Covasna
FOTO: Facebook @ISU Covasna

Incendiu puternic la o fabrică din Târgu Secuiesc. În urma acestuia, 50% din linia de producție a fost distrusă.

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri dimineață, la o fabrică de debitat fier din municipiul Târgu Secuiesc, în urma căruia a fost afectată linia de producție în proporție de 50%, informează Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (ISU) Covasna, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, în urma incendiului nu au fost victime, însă pagubele materiale sunt însemnate.

”În această dimineață, în jurul orei 6,30, am fost solicitați să intervenim la un incendiu izbucnit la o fabrică pentru debitat fier, aflată lângă o stație de epurare, în localitatea Târgu Secuiesc. (...)

La sosirea echipajelor de intervenție, la locul producerii incendiului, acesta se manifesta cu flacără deschisă pe o suprafață de circa 500 mp. (...) În urma incendiului au fost afectate: linia de producție în proporție de 50%, mai multe materiale plastice aflate în interior, două autoturisme în proporție de 30%, instalația electrică, două motostivuitoare și panouri fotovoltaice. Cauza de producere se află în curs de stabilire.

Nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale însemnate”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, sg. maj. Rechițean Alexandru Marian.

La intervenție s-au deplasat inițial trei autospeciale de stingere, o autospecială de salvare de la înălțime, o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Secuiesc și o autospecială de stingere de la Punctul de Lucru Brețcu, iar ulterior forțele de intervenție au fost suplimentate cu o autospecială de stingere a Detașamentului de pompieri Sfântu Gheorghe.

Citește și:  Explozie la un magazin de bricolaj, în Botoșani. 12 persoane sunt rănite, una în stare gravă, intubată/ video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel