PAH îl ia la bani mărunți pe Godină. Când a fost polițistul de la Rutieră în poliția judiciară: poate vă prindeți și voi că influențărul ăsta minte cum respiră

Inquam Photos / Cornel Putan
Inquam Photos / Cornel Putan

Jurnalistul Patrick André de Hillerin scrie, într-o notă ironică, despre polițistul Marian Godină că, ”la 36 de ani, a lucrat, se pare, în poliție timp de vreo 40 de ani”. 

”Marian Godină, la 36 de ani, a lucrat, se pare, în poliție timp de vreo 40 de ani. Astăzi îi explica lui Alex Nedea că el (Godină, adică), a lucrat 10 ani în poliția judiciară, deci știe să facă o anchetă. Doar că nu știm de unde a scos chestia asta cu poliția judiciară. Născut în 1986, Marian Godină s-a angajat în Poliție după terminarea școlii de agenți de poliție. Deci pe la 19-20 de ani. Să spunem că a început să lucreze în poliție în 2006, la 19 ani și ceva, după ce a terminat școala de agenți. Asta înseamnă că lucrează în poliție de 17 ani, cel mult. Buun. De 6 ani lucrează la SAS. Deci mai rămân 11 ani. Dacă spune că a lucrat 10 ani la poliția judiciară, înseamnă că îi mai rămâne un singur an lucrat la rutieră. Dar... Dar Godină a lucrat la poliția rutieră, nu judiciară, din 2008 cel puțin. Adică în 2008 sigur era angajat la SPR BSCMU Brașov (Serviciul Poliției Rutiere, Biroul Siguranța Circulației pentru Mediul Urban), iar la SAS s-a transferat tot de la rutieră, unde a lucrat toată perioada din 2008 (cel puțin) până în 2017. Din 2006 până în 2008 i-ar mai rămâne, de fapt, doar doi ani ca să lucreze, la poliția judiciară. Dar mai mult ca sigur nu a lucrat niciodată la poliția judiciară.

De fapt, spune singur, într-un text din iunie 2021: "Apropos de avizul de poliție judiciară, pe acesta îl aveam și eu când am fost la rutieră și îmi conferea un spor de 5% la salariu. Odată cu transferul la SAS, acest aviz mi-a fost retras, întrucât la SAS nu am astfel de atribuții pe linie de cercetare penală".

Deci, cei zece ani lucrați "la poliția judiciară" sunt anii de la rutieră când a avut "aviz de poliție judiciară", ca să ia 5% în plus la salariu. Iar sutele-miile de oameni pe care se laudă că i-a anchetat sunt ăia cărora le-a adresat cele mai dure propoziții posibile în munca de polițist: "Vă rog să-mi prezentați actele!".

Băi, poate vă prindeți și voi că influențărul ăsta minte cum respiră. Ba, în ultima vreme, chiar mai des” este de părere jurnalistul Patrick André de Hillerin. 

Citește și: Marian Godină, dispută în cazul polițistului Paul Filimon

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel