Pamela Anderson, nouă apariție fără machiaj. Val de critici ”răutăcioase” - Foto în articol

foto ilustrativ, pexels Marcelo Moreira
foto ilustrativ, pexels Marcelo Moreira

Starleta Pamela Anderson și-a uimit fanii la cea mai recentă apariție pe care a avut-o, stârnind și numeroase comentarii negative. Fanii nu s-au obișnuit cu noul său stil.

Citește și articolul - De ce își dădea Marilyn Monroe cu ulei de ricin pe dinți... și alte secrete de frumusețe ale divei

Pamela Anderson a decis să renunțe la machiaj, chiar și pe covorul roșu. La vârsta de 57 de ani, actriță și model al anilor 1990, a hotărât să se afișeze cu un look fără machiaj, după moartea prietenei sale apropiate, care era și make-up artist, Alexis Vogel, în anul 2019. Alexis a murit din cauza unui cancer la sân. Această pierdere majoră a determinat-o pe Pamela să evite machiajul, axându-se pe exprimarea "autenticității".

Pamela Anderson vrea acum "autenticitate", abordând un stil fără machiaj

Această "autenticitate" a fost afișată chiar și la Săptămâna Modei de la Paris, unde Pamela a continuat să aibă acest stil. ”Nu vreau să fiu cea mai frumoasă din cameră. Vreau să mă bucur de spectacol și de hainele frumoase”, a declarat ea, evidențiind faptul că nu mai călătorește cu o echipă de înfrumusețare, descurcându-se singură.

Val de controverse și reacții pe rețelele sociale

Hotărârea sa a cauzat controverse în rândul internauților, care au spus că arată neglijentă și pare mai în vârstă decât este. Unii i-au solicitat să se machieze, regretând timpul petrecut în care au admirat-o în tinerețe.

Cu toate acestea, Pamela susține că frumusețea vine din interior. „Sunt fericită cu alegerea mea îndrăzneață și nu mă voi întoarce niciodată la cum arătam înainte. Nu vreau să urmăresc tinerețea, care este ceva de neatins”, a mai spus Pamela Anderson.

"Mă îmbrac, mă machiez şi îmi fac părul singură"

Jurnaliștii din Italia au evidențiat și ei faptul că la Săptămâna Modei de la Paris, ea a continuat să abordeze un look natural, declarând: "Nu pot sta pe un scaun de machiaj timp de trei ore. Nu vreau să fiu cea mai frumoasă fată din cameră. Nu încerc să concurez cu nimeni. Vreau doar să merg la spectacol și să văd niște haine frumoase. Nu călătoresc cu o întreagă echipă de înfrumuseţare. Mă îmbrac, mă machiez şi îmi fac părul singură".

Citește și articolul - Starleta Pamela Anderson a divorțat, în anul 2022, de cel de-al cincilea soţ, Dan Hayhurst. Ce s-a întâmplat după doar 13 luni de căsătorie

Unele comentarii din partea fanilor, mai mult decât răutăcioase

Însă, nu au întârziat să apară criticile din partea fanilor, unele comentarii fiind mai mult decât răutăcioase: "Dar ce s-a întâmplat cu ea? Pare neglijentă și dezordonată, nu este demnă de covorul roșu.", "Ea a trecut de la o bombă sexy la o bătrână. Arată cu 10-15 ani mai în vârstă decât este. Ce s-a întâmplat cu ea?", "Pentru Dumnezeu, te rog să te machiezi, altfel mă faci să regret timpul pe care l-am pierdut ca adolescent". Însă și pe rețelele sociale, Pamela Anderson are postări unde apare fără machiaj, stârnind aprigi controverse printre fanii ei, care "încă nu se pot obișnui" să o vadă astfel.

Foto

Sursă Captură Video Instagram Pamela Anderson

Video

Youtube video image

Citește și articolul - Cel mai simpatic cățel! Stă la machiaj într-un mare fel / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel