Pană de curent pe aeroportul din Manchester: zboruri anulate

Aeroport ilustrativ/ pixabay
Aeroport ilustrativ/ pixabay

S-a oprit alimentarea cu energie electrică a aeroportului din Manchester. 

Operațiunile sunt în curs de reluare pe aeroportul din Manchester după o pană de curent majoră, zborurile urmând a continua pe parcursul după-amiezii și serii, conform Reuters. 

”Lucrăm îndeaproape cu companiile aeriene pentru a reprograma zborurile anulate în următoarele zile” anunță aeroportul. În același timp, zborurile programate pentru mâine nu ar trebui să fie afectate, conform sursei citate. 

Vineri, o pană de curent majoră a determinat oprirea alimentării cu energie electrică a patru state. Aafectat total Albania, Muntenegru, Bosnia-Herțegovina și parțial Croația. 

O pană majoră de curent a afectat vineri Muntenegru, Bosnia-Herțegovina, Albania, precum și cea mai mare parte a coastei Croației. Declarațiile din Muntenegru vin să arate că pana de curent ar fi fost cauzată de o creștere bruscă a consumului de energie, pe fondul temperaturilor foarte ridicate. Cu alte cuvinte, aerul condiționat ar fi pus tot sistemul electric din patru state la pământ. Oficiali din Albania afirmă că a existat o defecțiune la interconectorul dintre Albania și Grecia. În urmă cu trei ani, în ianuarie, un incident similar a lăsat fără curent nord-vestul României. De această dată, țara noastră a fost ferită. Citește aici mai mult

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel