Aşa faci cel mai bun pandişpan.
Pentru prepararea pandişpanului aveţi nevoie de următoarele ingrediente:
8 ouă
2 căni cu zahăr
2 pliculeţe de zahăr vanilat
2 căni de făină
2 ceşti de apă minerală
100 de grame de stafide
Ulei
Separaţi gălbenuşurile de albuşuri. Gălbenuşurile se pun într-un bol, se adăugă apa minerală, zahărul şi se amestecă bine cu un mixer până când se topeşte zahărul. Adăugaţi treptat făina. Se amestecă bine toate ingredientele, după care se adaugă albuşurile bătute spumă. Nu uitaţi să puneţi un praf de sare, zahărul vanilat şi stafidele. Amestecaţi din nou.
Aluatul se pune într-o formă de cozonac şi se introduce în cuptorul încins. Se la aproximativ 30 de minute.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu