Pandișpanul cu caise este desertul ideal în orice moment al săptămânii. Această prăjitură poate fi pregătită de oricine, fie că este începător sau experimentat în bucătărie.
Publicitate
Ingrediente:
- 8 ouă
- 4 linguri ulei
- 250 g zahăr
- un praf sare
- 250 g făină
- 6 caise bine coapte
- zahăr pudră pentru servit
Pandișpan cu caise. Albuşurile se mixează cu un praf de sare şi, când începe să se formeze spuma, se toarnă zahărul. Se continuă mixarea aproximativ 10 minute, până ce se obţine o spumă fermă, potrivit retetepractice.ro. Se adaugă gălbenuşurile, unul câte unul, se amestecă, se toarnă uleiul, apoi se pune şi făina şi se amestecă uşor cu un tel.
Pandișpan cu caise. Se toarnă aluatul în tava de aragaz tapetată cu hârtie de copt, se aşază deasupra felii de caise şi se coace 25-30 de minute. După răcire, se taie şi se serveşte cu zahăr pudră deasupra.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu