Pandișpanul cu cireșe este foarte simplu de preparat și are o notă senzațională. Este suculent, fraged și are o cantitate potrivită de dulceață. Vă arătăm cum să-l pregătiți acasă pas cu pas.
A început sezonul cireșelor și, prin urmare, este perioada perfectă pentru a te bucura de fructele aromate și proaspete. Le poți savura proaspete sau într-un delicios pandișpan.
Dacă îți plac deserturile cu fructe, această prăjitură este pura fantezie. Se face foarte simplu și are o textură și o aromă delicioase.
Cum se coc ardeii fără cuptor: nu veți murdări nimic și veți scăpa și de mirosurile din bucătărie
Una dintre cele mai bogate caracteristici ale acestui pandișpan cu cireșe este că va trebui să preparați și un sirop din același fruct, pentru a-i spori aroma și suculența.
Ingredientele de care ai nevoie pentru aluat:
200 de grame de unt,
200 de grame de făină,
150 de grame de zahăr,
4 ouă,
un plic de praf de copt.
Prăjitură bestială cu cafea: fără făină, lapte și unt. O felie are doar 170 de calorii
Ingredientele de care ai nevoie pentru sirop
20 de cireșe,
două linguri de zahăr,
o jumătate de pahar cu apă
Mai întâi de toate, spălați cireșele, tăiați-le în jumătate și le scoateți sâmburii. Luați un recipient înalt și puneți untul împreună cu zahărul. Mixați amestecul până când ingredientele sunt omogene.
În continuare, adăugați ouăle și mixați-le cu telul aproximativ 5 minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la o temperatură de 180º.
Este timpul să adăugați făina cernută, împreună cu praful de copt și continuați să amestecați.
Ulterior se adaugă cireșele și se amestecă în continuare.
Pregătiți tava de copt și trebuie să o ungeți cu unt. Turnați în tavă aluatul.
Pandișpanul se dă la cuptor pentru 35-40 de minute. Nu uitați să faceți textul cu scobitoarea pentru a verifica dacă prăjitura este gata în interior.
Negresă delicioasă, fără făină și fără unt. Un desert rapid, făcut din patru ingrediente
Între timp, pregătiți siropul: puneți zahărul într-o cratiță, cireșele curățate și fără sâmburi și apa. Amestecați bine astfel încât cireșele să se zdrobească și să-i dea prăjiturii acea nota de culoare și aromă. Turnați siropul peste pandișpan și lăsați-l în cuptor încă 10 minute.
Lăsați pandișpanul să se răcească, apoi îl puteți aduce pe masă. Este savuros și te vei îndrăgostit de el.
Salata tropicală este o salată neobișnuită, deoarece din fructe și creveți. Această rețetă este o idee excelentă pentru cină, atunci când suntem obosiți și nu avem chef să stăm în fața aragazului.
Vă propunem această rețetă fantastică: salata tropicală, care se prepară în mai puțin de 10 minute și se folosesc ingrediente proaspete și de vară.
Cu această rețetă îmbietoare își vei uimi oaspeții. Vei folosi mango, creveți, ceapă de roșie, pătrunjel și pepene verde. Salata va fi asezonată cu un sos dulce-acrișor.
Ingrediente pentru 2 persoane
500 gr de creveți proaspeți,
pătrunjel după gust,
1 mango,
1 felie de pepene verde,
1 ceapa roșie,
două linguri de ulei,
suc de lămâie,
1 linguriță de zahăr brun,
sare.
Cel mai rapid și sățios mic dejun: ai nevoie de trei lipii și patru ouă
Curățați bine creveții proaspeți, clătiți-i mai întâi sub apă, apoi îndepărtați-le capul și coaja. Tăiați spatele creveților cu un cuțit mic și îndepărtați intestinul, încercând să nu îl rupeți.
Puneți creveții, pentru câteva minute, într-o tigaie încinsă, în care ați adăugat un strop de ulei. Curățați și tăiați mango și pepene verde în bucăți mici. Separat, tăiați ceapa roșie și pătrunjelul.
Ardei umpluți în stil lasagna: fără carne și fără orez. O rețetă originală, care te va cuceri
Combinați toate ingredientele într-un bol, în care ați pus și creveții gătiți. Amestecați ușor cu o lingură.
Într-un castron mic puneți uleiul, zeama de lămâie și zahărul brun. Amestecați rapid cu o furculiță. Se adaugă sosul în salata care se dă la frigider pentru aproximativ o ora, apoi se servește rece. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu