Pandişpanul este uşor de preparat şi foarte gustos. Vă prezentăm o reţetă simplă care îi va încânta pe cei dragi.
8 ouă
2 căni de zahăr
Coajă de lămâie
2 pliculeţe de zahăr vanilat
2 căni de făină
2 ceşti de apă minerală
Ulei
Separaţi gălbenuşurile de albuşuri. Puneţi gălbenuşurile într-un vas adânc, adăugaţi apa minerală, zahărul şi amestecaţi bine cu un mixer până când se topeşte zahărul. Puneţi făină în ploaie, omogenizaţi şi adăugaţi albuşurile bătute spumă. Se pune un praf de sare, coaja de lămâie şi zahărul vaniliat. Amestecaţi bine cu mixerul.
Turnaţi aluatul în forme unse cu puţin ulei şi tapetate cu făină. Se introduc în cuptor timp de aproximativ 30 de minute, la o temperatură de 180 de grade. La final, puteţi pudra cu zahăr.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu