Papa Francisc se va întâlni cu comedianți din întreaga lume, inclusiv cu Whoopi Goldberg

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Papa Francisc, care spune că se roagă în mod regulat „Doamne, dă-mi simțul umorului”, se va întâlni pe 14 iunie cu comedianți din întreaga lume, inclusiv actrița americană Whoopi Goldberg, a anunțat sâmbătă Vaticanul.

În aceeași zi, Francisc va participa la summitul liderilor din cele șapte mari democrații (G7) în Puglia.

Vaticanul a publicat o listă lungă de actori care vor participa la întâlnirea cu Francisc, printre care comediantul britanic Stephen Merchant, co-scenarist și co-regizor al serialului de comedie TV „The Office”, prezentatorul american de talk-show-uri nocturne Conan O'Brien și comediantul italian Lino Banfi, potrivit Reuters.

Whoopi Goldberg, născută Caryn Elaine Johnson pe 13 noiembrie 1955, în New York City, este una dintre cele mai respectate și versatile figuri din industria de divertisment. Cariera ei, care se întinde pe mai multe decenii, include realizări remarcabile în film, televiziune, teatru și comedie.

Carieră cinematografică și premii:

Goldberg și-a câștigat faima internațională în 1985 cu rolul principal din filmul „The Color Purple” („Culoarea purpurie”), regizat de Steven Spielberg. Performanța sa i-a adus o nominalizare la Oscar pentru cea mai bună actriță. În 1990, a câștigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în rol secundar pentru interpretarea sa în filmul „Ghost” („Fantoma”), devenind astfel a doua femeie de culoare din istorie care a câștigat un Oscar pentru actorie.

Premii EGOT:

Whoopi Goldberg este una dintre puținele artiste care au câștigat toate cele patru mari premii de divertisment din America - un Emmy, un Grammy, un Oscar și un Tony (EGOT). Grammy-ul l-a câștigat pentru albumul său de comedie din 1985, „Whoopi Goldberg: Direct from Broadway”. Premiul Tony a venit în 2002, ca producătoare a musicalului „Thoroughly Modern Millie”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel