Cât costă papucii din blană de oaie cu care Loredana Groza a făcut furori printre „fashioniste”

foto: Instagram, Loredana Groza
foto: Instagram, Loredana Groza

Loredana Groza a stârnit reacții de tot felul în online după ce s-a afișat cu o pereche de încălțări îmblănite pentru care a plătit o mică avere.

Artista, care are peste 600.000 de urmăritori pe Instagram, obișnuiește să împărtășească frecvent imagini de la concertele sale, dar și din viața sa de zi cu zi, mereu cu outfit-uri inedite. Recent, Loredana a atras atenția prin alegerea sa neobișnuită de încălțăminte pe care a purtat-o în timpul unei plimbări în natură.

Loredana Groza, papuci de 2.800 de lei

Papucii – marca Loewe – au bretele înnodate, cusute manual în față și sunt realizați în Italia, din blană și piele de oaie. Iar prețul lor nu este deloc unul mic. Mai exact, perechea de papuci cu care Loredana Groza a făcut furori pe internet este redusă la 595 dolari (aproximativ 2.800 lei), prețul lor fiind, în general de 850 dolari.

Artista a ales să poarte acești papuci alături de o pereche de blugi largi, o blujă bej și un kimono în mai multe culori. Aceasta nu este prima dată când Loredana a atras atenția cu încălțămintea ei în ultima perioadă. Recent, artista a fost surprinsă purtând o pereche de Crocs bej, personalizați cu diferite pietre. Modelul preferat ales de artistă este disponibil la prețul de 284 de lei și aduce a stilul army. Artista a fost surprinsă purtând această pereche de papuci în timp ce se plimba pe străzile din Oradea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel