PARADOX cu restricţiile. Ce a văzut Elena Cristian la Casa Presei: Măsuri HAOTICE

Elena Cristian remarcă o situaţie paradoxală în plină perioadă de restricţii. 

Paradox tocmai cu cei care lucrează la stat, în plină perioadă de restricţii impuse de creşterea alarmantă a infectărilor cu noul coronavirus. Autorităţile închid pieţe, reduc programul magazinelor, obligă oamenii să nu mai iasă din case la ore târzii, însă nu fac nimic pentru a-i ţine acasă, să lucreze de la domiciliu şi pe funcţionari. 

"Se iau măsuri haotice. Eu nu am văzut analize, nu am văzut date concrete. Vă spun ceva: nu ştiu dacă aţi trecut prin parcarea de la Casa Presei. Noi lucrăm în ture şi suntem în efective reduse în redacţie, dar parcarea e la fel de plină. Nu pare că toate aceste instituţii de stat care au sedii în Casa Presei - pentru că aici nu prea mai sunt instituţii de presă, suntem puţini, nu ştiu dacă sunt două sau trei instituţii de presă în toată clădirea - ci sunt instituţii de stat, iar activitatea lor nu s-a redus deloc.

Oamenii vin la birou pentru acele sporuri, pentru faptul că sunt mai bine plătiţi dacă vin efectiv la sediu decât dacă lucrează de acasă, iar multe din aceste măsuri sunt doar pe hârtie", a declarat, la România TV, Elena Cristian. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel