EXCLUSIV  PARADOX în PANDEMIE! REVOLTA unui bucătar din Cluj: De ce nu sunt lăsat să muncesc?!

Bucătarii din Cluj-Napoca s-au săturat de restricțiile care îi duc în sapă de lemn.

Luni, 15 iunie, au intrat în vigoare noi măsuri de relaxare. Printre acestea nu este inclusă și deschiderea restaurantelor. Un bucătar cu experiență din Cluj a atras atenția asupra situației revoltătoare care pune pe butuci această ramură a HoReCa.

'Având în vedere că s-au reluat activităţile de comercializare cu amănuntul a produselor şi serviciilor în mall-uri, s-au deschis terasele, cazinourile, piscinele, nu înțeleg de ce restaurantele rămân închise?! Sunt unele restaurante care nu au terase! Noi ce facem? Eu mi-am găsit două locuri de muncă în această perioadă, dar efectiv, nu pot să lucrez în urma acestor restricții. Nu este deschis niciunul! Nu înțeleg de ce?! Și noi respectăm normele impuse de autorități. Este foarte greu să trăiești din șomaj tehnic având în vedere că banii nu intră la timp! Facturile nu suportă întârziere!' a declarat pentru DC News, un bucătar din Cluj cu o vastă experiență în domeniu, atât în țară, cât și în străinătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel