„Pare că este muniția noastră”. Israelul susține că a interceptat discuția dintre doi militanți Hamas despre explozia de la spitalul din Gaza / Înregistrarea audio

Sursă foto: Agerpres
Sursă foto: Agerpres

Israelul susține că a interceptat discuția dintre doi militanți Hamas. Aceștia par să recunoască că explozia de la spitalul din Gaza a fost cauzată de o rachetă lansată de Jihadul Islamic Palestinian.

Ministerul de Externe al Israelului a publicat ceea ce susține că este un apel interceptat între doi militanți Hamas în care aceștia discută despre modul în care spitalul al-Ahli al-Arabi a fost lovit de o rachetă eșuată lansată din Gaza.

Unul dintre ei recunoaște că „pare că este muniția noastră, nu a israelienilor” și că a fost vorba despre o rachetă lansată dintr-un cimitir aflat în spatele spitalului.

Apelul a fost difuzat ca parte a unei conferințe de presă a purtătorului de cuvânt al IDF (Forțele de Apărare ale Israelului) care a avut loc miercuri, când Israelul a negat responsabilitatea pentru explozia de la spital, dând vina pe o lansare eșuată a rachetei, scrie The Guardian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel