Paris Hilton celebrează primul an de viață al copilului său cu un mesaj emoționant

Paris Hilton celebrează primul an de viață al copilului său cu un mesaj emoționant/Instagram
Paris Hilton celebrează primul an de viață al copilului său cu un mesaj emoționant/Instagram

Paris Hilton, în vârstă de 42 de ani, a postat pe rețelele sociale o serie de fotografii însoțite de un mesaj dedicat fiului ei, pentru a sărbători ziua lui de naștere.

„În urmă cu un an, un înger frumos a intrat în viețile noastre, aducând atât de multă dragoste și fericire. Ești mai mult decât un vis devenit realitate.

Tu îmi faci viața completă. Fiecare zi cu tine este un dar neprețuit și sunt extrem de recunoscătoare că sunt mămica ta”, a scris vedeta.

Prima fotografie postată din întregul album o arăta pe Hilton într-o haină de blană roz în timp ce îl legăna pe Phoenix, pe atunci bebeluș, în avionul lor privat. Cei doi păr să împărtășească un moment unic, în timp ce amândoi se uitau unul la celălalt foarte drăguț, potrivit DailyMail.

De ce Paris Hilton nu i-a schimbat scutecul fiului ei timp de o lună

Mărturisirea a fost făcută într-un episod din serialul intitulat „Paris in Love”. Ea a precizat că i-a fost frică să-și schimbe copilul de scutece. Cilpul a devenit viral, iar internauții au început să-i adreseze o serie de întrebări, scrie Independent.

„Mă simt prost că judec pentru că nu o cunosc pe Paris. Evident, niciunul dintre noi nu o cunoaște dar cum să nu schimbi niciodată scutecul copilului tău?”, „O lună? Până și soțul meu a schimbat un scutec după o zi”, au scris fanii în comentarii.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Paris Hilton (@parishilton)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel