Pârjoalele din pește sunt ușor de făcut, iar gustul lor este delicios. Iată cum se prepară.
Ingrediente
- 500 g file de cod
- o ceapă mică
- o felie de pâine înmuiată în lapte
- un ou + un gălbenuş
- 2-3 căţei de usturoi
- sare
- piper
- pătrunjel
- o lingură făină
Vezi și: Chiftele maramureșene. Sunt cele mai gustoase! Rețeta de hremzle pe care o vei adora
Cum se prepară
Se fierbe fileul de peşte şi se lasă să se răcească. Ceapa se taie mărunt şi se înăbuşe în puţin ulei cu apă, până se înmoaie, scrie bucataras.ro. Când s-a răcit peştele, se mărunţeşte cu furculiţa şi se amestecă cu următoarele ingrediente: oul, gălbenuşul, ceapa, o lingură făină, felia de pâine înmuiată în lapte, usturoiul pisat, sare, piper şi pătrunjel. Se fac pârjoale de mărime potrivită, se dau prin faina şi se prăjesc în ulei.
Vezi și: Cum faci CLĂTITE fragede și pufoase. SECRETELE gospodinelor pentru ALUAT
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News