Parmigiana de vinete este o rețetă clasică italiană.
„Lasagna? N-ați ghicit. Melanzane alla parmigiana. Chiar daca absorb uleiul precum un burete, tot nu mă pot supăra pe vinete! Ba chiar aș spune că nu mă pot sătura de ele. Tocmai pentru că seamănă cu o porție de lasagna, vinetele parmigiana înseamnă straturi alternative de felii de vânătă, brânză mozzarella și suc de roșii, totul presarat din belșug cu fulgi mari de parmezan.
Se coace la cuptor 20 minute, cât să se topească și să se rumenească. Pentru ca rețeta să fie un pic mai "ușoară", în loc să prăjim feliile de vinete în ulei, le putem face la grătar. Și proportia dintre brânză și roșii trebuie respectată, altfel preparatul riscă sa devină grețos.
Alte comentarii cred ca sunt de prisos. Și ca să împăcați si plăcerea gustului si silueta, singura soluție e să împărțiți porția cu cineva", a transmis pe Instagram nutriționistul Mihaela Bilic.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu