Partenerul de afaceri al lui Mike Lynch a murit cu doar câteva zile în urmă. Magnatul britanic, dispărut alături de fiica sa, după scufundarea iahtului în Sicilia

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Partenerul de afaceri al magnatului britanic al tehnologiei, Mike Lynch, dispărut după ce un iaht s-a scufundat pe coasta Siciliei, a murit cu doar câteva zile în urmă. Află în articol cum.

Partenerul de afaceri al magnatul britanic al tehnologiei, Mike Lynch, care este încă dispărut după scufundarea unui iaht de lux în largul Siciliei, a murit după ce a fost lovit de o mașină, a confirmat poliția, scrie People. Se pare că totul s-a întâmplat cu doar câteva zile înainte de scufundarea iahtului în apropiere de Palermo.

Stephen Chamberlain, în vârstă de 52 de ani, a murit la spital după ce a fost lovit de o mașină în Cambridgeshire, Anglia, sâmbătă, 17 august, au declarat autoritățile într-o declarație de marți, 20 august. Poliția locală investighează acum moartea lui, în timp ce caută posibilii martori ai acestui accident.

VEZI ȘI: Mărturiile cutremurătoare ale celor care au văzut cum s-a scufundat iahtul de lux în apropiere de Palermo. O mamă a reușit să își salveze fetița de un an

Autoritățile au raportat anterior că un pieton în vârstă de 50 de ani a fost „rănit grav” în urma coliziunii, care a avut loc sâmbătă în jurul orei 10:10. S-a confirmat că șoferul mașinii este o femeie de 49 de ani care „a rămas la fața locului”. The Guardian raportează că Chamberlain era la alergat în momentul care a fost lovit de mașina respectivă, citându-l pe avocatul său Gary Lincenberg.

Stephen Chamberlain, coinculpat în același dosar cu Mike Lynch



Ulterior, polițiștii din Cambridgeshire au împărtășit o declarație a familiei partenerului de afaceri al lui Mike Lynch: „Steve a fost un soț, tată, fiu, frate și prieten foarte iubit. Era un individ uimitor al cărui singur scop în viață era să-i ajute pe alții în orice mod posibil... El va fi dor profund, dar pentru totdeauna în inimile celor dragi”.

Chamberlain a fost coinculpatul cu Mike Lynch într-un proces din SUA asupra companiei sale de tehnologie - Autonomy. El a fost acuzat de fraudă și conspirație pentru presupusa umflare a câștigurilor companiei cu magnatul britanic al tehnologiei înaintea unui acord de 11 miliarde de dolari cu Hewlett-Packard, potrivit The Times, TechCrunch și Associated Press. Totuși, foștii parteneri de afaceri au fost ambii achitați de toate cele 15 acuzații în iunie de către un juriu din San Francisco.

După moartea lui Chamberlain, avocatul său, Lincenberg l-a descris drept „un om curajos, cu o integritate de neegalat”.

„Ne este profund dor de el. Steve s-a luptat cu succes pentru a-și curăța numele la proces la începutul acestui an, iar numele lui trăiește acum prin minunata sa familie”, a spus Lincenberg, potrivit BBC.

Mike Lynch și fiica sa, de negăsit

Mike Lynch rămâne dispărut împreună cu fiica sa - Hannah, după ce iahtul la bordul căruia se aflau s-a scufundat în largul coastei Siciliei luni, 19 august, în urma unei furtuni puternice.

Cincisprezece persoane au scăpat înainte ca barca să se răstoarne, iar cadavrul unei persoane care a murit a fost recuperat rapid. Șase pasageri nu au fost găsiți: Lynch și fiica sa Hannah, în vârstă de 18 ani; Judy și Jonathan Bloomer, președinte non-executiv al Morgan Stanley International; și avocatul Clifford Chance Chris Morvillo și soția sa, Neda Morvillo, arată Reuters. 

Garda de Coastă italiană a declarat că iahtul s-a scufundat în apropiere de Porticello în jurul orei 5 a.m., ora locală, luni, după o „furtună violentă”. Pe vas se aflau douăzeci și două de persoane în acel moment, inclusiv 10 membri ai echipajului și 12 pasageri, au declarat autoritățile. Soția lui Lynch, Angela Bacares, s-a numărat printre cele 15 persoane salvate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel