Participă și tu la "Jos textila, întoarce fila"

jos_textila_intoarce_fila
jos_textila_intoarce_fila

Surprize nenumărate îi așteaptă pe cei care vor merge sâmbătă, 7 decembrie, între orele 12:00 – 18:00 la cafeneaua Coftale, strada Profesor Ștefan Mihăileanu, nr. 42, București, unde se va desfășura cea de-a treia ediție a proiectului „Jos Textila, întoarce fila”, un proiect Rotaract Triumph București ce promovează lectura printr-un mod neconvențional.

"Jos textila, întoarce fila" urmărește încurajarea valorilor culturale prin intermediul cititului, dar și ajutorarea comunității prin colectarea de haine pentru persoanele defavorizate, care de această dată vor fi donate fundațiilor „Deschide Inima” și „Policy Center for Roma and Minorities” cu scopul de a ajuta familii (copii, tineri și adulți) vulnerabile.

Evenimentul se va desfășura și de această dată sub forma unui târg unde se vor dona haine în schimbul unei cărți. Conceptul este acela de a schimba un lucru superficial pe unul cu valoare culturală astfel încât valoarea cititului să crească în rândul comunității noastre. Vizitatorii vor putea răsfoi cărțile expuse și vor primi recomandări din partea organizatorilor pentru ca, în final, să își aleaga cartea preferată.

În cadrul evenimentului, Cvartetul Capriccio ne va încânta cu un concert de colinde, în timp ce copilașii vizitatorilor noștri vor putea asculta și construi cele mai frumoase povești în cadrul Story Corner-ului special organizat pentru ei. De asemenea, Asociația „Arta nu mușcă” s-a alăturat inițiativei noastre de promovare a cititului, lansând un concurs creativ cu premii în cărți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel