Participarea României la Eurovision este incertă

Eurovision 2012 logo black
Eurovision 2012 logo black

Televiziunea Națională se pare că demarează în noul an cu probleme financiare grave. Concedieri, reorganizări la nivelul organigramei, probleme legate de încasarea salariilor, cumulate cu neîncrederea într-un vot geopolitic sunt motive suficiente pentru a pune sub semnul întrebării participarea României la Eurovision, atât anul acesta, cât și în viitor.

„În TVR sunt probleme mult mai grave legate de lefurile oamenilor, de dat oameni afară şi de multe alte chestiuni mult mai complicate decât un festival pe care, din punctul meu de vedere, n-aş vrea să-l ţinem pentru că, oricât de buni ar fi reprezentanţii noştri, din cauza votului geopolitic, niciodată nu vom avea o asemenea reprezentare încât să câştigăm. Cu toate acestea, n-am votat niciodată împotriva participării României la Eurovision", a declarat Sorin Burtea, reprezentantul salariaţilor SRTV în Consiliul de Administraţie al TVR.

Participarea României la concursul internaţional de interpretare, de anul acesta, s-ar putea să fie ratată în condițiile în care până în prezent nu s-a făcut niciun anunţ cu privire la selecţia naţională.

„Pe noi (membrii CA - n.red.) nu ne-a consultat nimeni. Am fost la toate şedinţele, s-a discutat, dar nu s-a hotărât treaba aceasta definitiv", a declarat pentru Ring, Sorin Burtea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel