Partida Romilor din Bistrița Năsăud acuză Consiliul Local de discriminare

Emil Neia Lacatus
Emil Neia Lacatus

Emil Neia Lăcătuş, preşedintele Partidei Romilor Bistriţa-Năsăud, acuză locuitorii din zona Viişoara, dar şi Consiliul Local de discriminare rasială. Emil Neia Lăcătuş se declară nemulţumit de faptul că proiectul de hotărâre privind construirea de locuinţe modulare pentru romi în Viişoara nu a trecut de CL, informează Observator BN.

Autor: Adrian Stroescu

“Iată că suntem puşi în situaţia de-a lua act de modul brutal prin care unii cetăţeni din cartierul Viişoara s-au opus transferului respectivelor familii de romi în zona indicată în proiectul de hotărâre respins miercuri de o parte din consilierii locali. Partida Romilor Pro-Europa Bistriţa-Năsăud, atrage atenţia în modul cel mai respectuos şi fără a aduce cuiva vreo acuzaţie, că asistăm la o acţiune de discriminare rasială. Vorbim prea mult de integrarea romilor în societate, de şanse egale şi de un viitor comun, dar se vede că nu vrem să facem nimic pentru nişte oameni loviţi de soartă, lipsiţi de orice şansă” spune Neia Lăcătuş

“Rog cu respectul care caraterizează pe toţi cei din Partida Romilor pe domnul primar Ovidiu Teodor Creţu, pe toţi consilierii locali, pe liderii grupurilor politice, să mai ia o dată în discuţie proiectul de hotărâre, în vederea rezolvării situaţiei sociale a romilor din centrul istoric al municipiului Bistriţa” mai spune preşedintele Partidei Romilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel