EXCLUSIV  Partidul D.R.E.P.T, noua formațiune politică dedicată independenților. Analiza săptămânii, la Miercurea Neagră, cu Bogdan Chirieac și Diana Tache - VIDEO

Foto: DC NEWS
Foto: DC NEWS

Pe 4 septembrie, Bogdan Chirieac și Diana Tache, vă așteaptă la o nouă ediție a emisiunii „Miercurea Neagră“.

Miercuri, 4 septembrie 2024, începând cu ora 12:00, analistul politic Bogdan Chirieac și jurnalista Diana Tache vă așteaptă la o nouă ediție a emisiunii „Miercurea Neagră“.

Principalele subiecte dezbătute în cadru acestei ediții sunt:

- Partidul D.R.E.P.T, noua formațiune politică dedicată independenților. Daniel Florea, unul dintre fondatori, admite că nu exclud susținerea pentru Mircea Geoană, dar miza este crearea unui nou partid parlamentar. 

- Marea amnistie fiscală promisă de Boloș și Ciolacu, frustrantă pentru bunii platnici, încurajează eludarea taxelor cel puțin pentru următoarele trei luni. Nu reduce povara fiscală de pe mediul de afaceri și nu aduce nimic pentru miile de firme care au intrat in insolvență, au falimentat ori și-au suspendat activitatea. Ultimele statistici disponibile arată că, doar în primele 5 luni ale anului 2024, peste 40.000 de firme și-au declarat falimentul. 

- AUR continuă să rămână singura voce a opoziției în Parlament, cu reacții în ultimele zile în principal pe erorile din noua Lege a pensiilor.

- Scandalul privind Legea pensiilor. Simona Bucura-Oprescu, așteptată în Senat, la Ora Guvernului, cu explicații.

Emisiunea va fi transmisă pe DC News, DC News TV, DC Business, dar şi pe paginile de Facebook şi Youtube ale DC News, miercuri, 4 septembrie 2024, de la ora 12:00. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel