Partidul fondat de Alex Coita vrea susţinerea investitorilor români

Platforma Social Liberală are ca obiectiv principal susţinerea investitorilor români, astfel încât economia României să devină una bazată pe cunoaştere. 

"Pentru a atinge obiectivele de dezvoltare din programul România 10 în 10, țara noastră trebuie să devină o economie bazată pe cunoaștere. Transformarea României într-o țară a inovării și a noilor tehnologii se poate face doar fructificând cea mai importantă resursă pe care o are această țară, capitalul uman.

Românii talentați, care sunt lideri în domeniile lor, trebuie susținuți să-și deschidă afaceri, oferind economiei românești o coloană vertebrală solidă de care avem nevoie pentru a putea sta pe propriile picioare.". a scris Alex Coita pe Facebook. 

Cum se va ajunge aici

"Vom ajunge în acest punct oferind un sprijin masiv și accelerat pentru antreprenorii români. Vom crea, în parteneriat public-privat, trei mari centre de dezvoltare a afacerilor, cu facilități care să le permită antreprenorilor români să incubeze cu succes o idee bună de afaceri sau să accelereze dezvoltarea businessului lor.

Vom sprijini, anual, 1000 de firme din fiecare dintre cele 3 mari regiuni istorice a României. În 10 ani, vom sprijini dezvoltarea a 30 000 de companii românești, ducând la o renaștere a capitalului autohton pentru a transforma economia României. Programul va contribui la stoparea exodului de creiere și are potențialul de a aduce înapoi în țară cei mai buni specialiști români care lucrează în prezent peste hotare.", a mai scris fondatorul Platformei Social Liberale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel