Partidul lui Putin recrutează "huligani de fotbal" pentru armata privată Espaniola. ”Prima luptă este un bilet doar dus”

Sursa foto: AGERPRES
Sursa foto: AGERPRES

Partidul politic de facto al lui Vladimir Putin și-a recrutat propria armată privată pentru a lupta în Ucraina, potrivit serviciilor secrete militare ucrainene.

Partidul politic de facto al lui Vladimir Putin și-a recrutat propria armată privată pentru a lupta în Ucraina, potrivit serviciilor secrete militare ucrainene.

Rusia Unită a înrolat membri ai companiei sale dintr-o unitate compusă din "huligani de fotbal" care se oferă voluntari unui grup militant cunoscut sub numele de Batalionul Vostok, potrivit Direcției principale de informații a Ministerului ucrainean al Apărării.

Acesta a afirmat că mercenarilor li s-au promis 220.000 de ruble pe lună pentru a participa la "asalturi" împotriva Ucrainei cu unitatea "Espanola".

"Pentru majoritatea recruților, prima luptă este un bilet dus. Rușii nu iau morții și răniții grav din rândul recruților 'carne de tun' de pe câmpul de luptă. Aceștia sunt înregistrați ca 'dispăruți' pentru a nu plăti rudelor ruble pentru cei care au fost trimiși de Moscova la moarte", au declarat serviciile ucrainene.

Putin și Rusia Unită

Președintele a candidat ca nominalizat de Rusia Unită în 2012, dar a devenit independent în 2018. Se pare că anul acesta va candida din nou în mod oficial ca independent, potrivit lui Serghei Mironov, liderul unui partid mai mic, O Rusie Justă, care l-a dorit ca și candidat.

Cu toate acestea, Rusia Unită, care deține 324 din cele 450 de locuri în Duma de Stat, a susținut în unanimitate candidatura președintelui la realegere în martie.

Președintele partidului, Dmitri Medvedev, care a fost numit vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Rusiei de către Putin, s-a referit la președinte ca fiind "candidatul nostru" și a făcut apel la membrii partidului să "mobilizeze toți activiștii și susținătorii" pentru el, conform Sky News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel