Partidul România Mare a decis ce candidat susține la prezidențiale 2024. Vă așteptați să fie George Simion? Nu, nu este

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Partidul România Mare a decis ce candidat susține la prezidențiale.

„Consiliul Seniorilor ALIANȚEI NAȚIONALE ROMÂNIA MARE  a analizat lista candidaților  la alegerile Prezidențiale din acest an și a convenit următoarele:

1. România are nevoie de un președinte, un bun patriot, cu experiență diplomatică care să poată face față situației geopolitice și strategice în care se află România.

2. Președintele PSD Marce Ciolacu cu toate că vine din rândurile TSD incă nu are susținere și nici  capacitate diplomatică pentru asemenea funcție.

3. Președintele PNL Nicolae Ciucă este un bun executant și un bun patriot dar nu are capacitatea politică și diplomatică pentru o asemenea responsabilitate.

4. Președintele AUR George Simion nu are maturitatea politică si nici experiență diplomatică pentru a reprezenta România din aceasta funcție.

5. Președintele USR Elena Lasconi are calități carismatice dar este departe de a fi un om politic de nivel național.

6. Fostul Secretar General Adjunct NATO , Mircea Geoană, funcție ce depășește reprezentativitatea unui președinte de țară și cu o experiență diplomatică incontestabilă. O personalitate demnă de o astfel de funcție.

7. Românie are acum șansa de a alege  candidatul cel mai bun pentru funcția de Președinte al României.

8. România  nu trebuie să ajungă in situaţia de a alege răul cel mai mic.

9. România are acum ocazie de a alege  la alegerile  prezidenţiale un Președinte care a reprezentat România cu cinste  și demnitate în forul de conducere în cadrul celei mai mari alianțe militare din lume, NATO.

10. Consiliul Seniorilorl ALIANȚEI NAȚIONALE ROMÂNIA MARE a hotărât în unanimitate să susțină necondiționat candidatura la alegerile prezidențiale a domnului Mircea Geoană”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel