Paşcan (PMP): În trei decenii nu a existat un vot pe moţiune de cenzură în weekend

Liderul grupului deputaţilor PMP, Emil Paşcan, a atras miercuri atenţia că în cele trei decenii care au trecut de la Revoluţie nu a existat vreo moţiune de cenzură în Parlament care să fie dezbătută şi votată în weekend, el acuzând PSD că "uzitează de instrumente jenante".

"Se operează cu aceleaşi instrumente din vremea penalului, condamnatului Dragnea, cu aceleaşi tertipuri ieftine. În trei decenii nu a existat un vot pe moţiune de cenzură în weekend. Încearcă tot felul de tertipuri procedurale, tot felul de şicane. Asta le este caracteristic. Nu au învăţat cei de la PSD nimic din palmele pe care le-au primit în ultima vreme de la poporul român şi uzitează de aceleaşi instrumente penibile, jenante, demonstrând că au rămas în continuare un partid nereformat, incapabil să se reformeze, un partid cu apucături infracţionale. Cam ăsta este PSD în momentul de faţă şi vom face tot ce ne stă în putinţă ca să dejucăm această manieră PSD de a proceda, de a, pur şi simplu, sfida colegii, de a ne batjocori pe toţi, de a ne umili prin faptul că au o majoritate pe care o utilizează într-un mod absolut penibil, jenant şi ticălos, a spus Paşcan.

Birourile permanente reunite ale celor două Camere ale Parlamentului au decis miercuri, în lipsa reprezentanţilor Opoziţiei, ca dezbaterea şi votul moţiunii de cenzură să aibă loc sâmbătă, de la ora 11,00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel