Atunci când vă doriți să serviți altceva la micul dejun sau ca aperitiv la masa de prânz, puteți alege pasta de cartofi cu pește afumat. O rețetă rapidă!
Pasta de cartofi cu pește afumat este potrivită pentru micul dejun, pentru sandwich-urile copiilor sau pentru un apertitiv înainte de masa de prânz. Se pregătește ușor și are un gust aparte, scrie carteadebucateamamei.ro.
- 4 buc. Cartofi potriviți
- 1 buc. Pește afumat
- 1 buc. Ceapă medie
- Ulei de floarea soarelui sau de măsline
- 1 buc. Lămâie. Se folosește doar zeama
1. Se fierb cartofi și se lasă la răcit. Ulterior se curăță de coajă.
2. Se dau cartofii prin răzătoare, se mărunțește peștele afumat (fără oase) cu furculița.
3. Cartofii cu peștele se freacă până devine o pastă, se adaugă ceapa tăiată mărunt, puțin ulei și zeama de lămâie.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu