Paște 2019. Cea mai bună rețetă de DROB pentru masa de Paște. Pe masa tradițională de Paște nu trebuie să lipsească drobul de miel sau chiar și de pui. Iată cea mai bună rețetă de drob pentru Duminica Sfântă a Paștilor.
1 kg măruntaie de miel - ficat, plămâni, inimă, rinichi, splină - sau măruntaie de pui
150 g unt sărat
2 cepe mari
6 ouă mari
3 legături de ceapă verde, tocate mărunţel
3 legături usturoi verde, mărunţit
100 g smântână
1 prapur de miel
2 legături pătrunjel, mărunţit
2 legături mărar, mărunţit
sare şi piper după gust
Paște 2019. Cea mai bună rețetă de DROB pentru masa de Paște. Se spală organele şi se pun la fiert, după ce sunt gata le dăm prin maşină de tocat înpreună cu carne de porc. Ceapa, usturoiul şi pătrunjelul se vor toca mărunt, după ce au fost bine spălate şi se vor mixa cu compoziţia de carne şi măruntaie.
Paște 2019. Cea mai bună rețetă de DROB pentru masa de Paște. Se adaugă cele patru ouă crude, se condimneteaza şi se omogenizează bine toată compoziţia. Apoi, se unge o tavă cu ulei şi se pune un strat de compoziţie şi se ornează cu ouă fierte tăiate rondele. Apoi, se adaugă un strat de carne, iar la sfârşit din nou ouă.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News