Chef Florin Dumitrescu a explicat cum se fac pastele carbonara fără smântână, iar reţeta este delicioasă.
Pentru această reţetă aveţi nevoie de 100 grame spaghete, 50 grame bacon, un ou, 25 grame de parmezan ras şi piper.
Cum se prepara pastele carbonara
1. Într-o tigaie se prăjeşte baconul tăiat cuburi.
2. Adăugaţi în tigaie câte un polonic de apă din oala în care fierbeţi pastele! Parmezanul trebuie să fie ras iar gălbenuşul pregătit! Culoarea sosului din tigaie trebuie să fie uşor maronie, până puneţi pastele, iar baconul destul de crocant!
3. Puneţi spaghetele în tigaie, amestecaţi, opriţi focul, puneţi parmezanul, amestecaţi. Gălbenuşul îl spargeţi în tigaie şi amestecaţi, puneţi încă o lingură de apă fierbinte din oala în care aţi fiert pastele, măcinaţi piper proaspăt şi puneţi în farfurie!
„Poftă bună şi dacă reuşiţi să respectaţi ce v-am spus nu mai aveţi nevoie de smântână!” a scris Chef Florin Dumitrescu pe
Facebook.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News