Paste cu somon și cremă de praz, ușoare și cremoase: le prepari într-o tigaie și sunt gata în 10 minute

Paste cu somon și cremă de praz, ușoare și cremoase - le prepari într-o tigaie și sunt gata în 10 minute. Sursa - Pexels
Paste cu somon și cremă de praz, ușoare și cremoase - le prepari într-o tigaie și sunt gata în 10 minute. Sursa - Pexels

Cine nu-și dorește să aducă pe mese un preparat delicios, fără a petrece mult timp în bucătărie. Așadar, rețetele rapide, cu puține ingrediente, sunt la mare căutare. 

Aveți nevoie de aproximativ zece minute pentru a pregăti un fel de mâncare perfectă chiar și pentru masa de sărbătoare. În plus, fără a fi nevoie să folosiți cuptorul.

Rețeta de mai jos promite acest lucru. Folosind câteva ingrediente putem pregăti, în doar  10 minute, niște paste ușoare și cremoase.

Tartă cu banane caramelizate și nuci: o rețetă cu origini arăbești, care i-a cucerit pe gurmanzi

 

Pentru prepararea spaghetelor cu somon și crema de praz aveți nevoie de:

240 de grame de spaghete;

80 de grame de somon afumat;

200 de grame de praz;

100 de grame de vin alb;

o lingură și jumătate de ulei de măsline;

40 de grame de lapte degresat;

pătrunjel;

sare și piper după gust.

10 minute sunt suficiente pentru a prepara 4 porții de paste, ușoare și cremoase, într-o tigaie.

Înghețată de casă super cremoasă, gata în doar 10 minute. Nu ai nevoie de smântână

 

Modul de preparare

 

Începeți prin curățarea prazului sub jet de apă. Va fi necesar să îndepărtați rădăcina și partea verde. Îndepărtați frunzele  mai dure, făcând o tăietură longitudinală nu prea adâncă.

Apoi tăiați prazul în felii foarte subțiri pentru a grăbi gătitul. Se încinge prazul într-o tigaie cu uleiul sș se lasă să se rumenească 2 sau 3 minute.

Zece remedii pentru a calma înțepăturile de țânțari: poartă-le cu tine și vei fi ocolit de insectele enervante 

 

Se adaugă, apoi, câteva linguri de apă, se condimentează cu sare și piper. După ce apa a fost absorbită, adăugați laptele și așteptați până se absoarbe complet.  Între timp, încălzește apa pentru fierberea pastelor.

Somon cu unt și usturoi: o rețeta de care te vei îndrăgosti

 

Tăiați somonul în felii foarte mici și rumeniți-le ușor în ulei într-o tigaie. După câteva minute, se adaugă vinul alb.

În timp ce se fierb spaghetele, care se adaugă apoi în tigaia cu praz. Puneți somonul deasupra spaghetelor și amestecați toate ingredientele. Opriți aragazul, adăugând din belșug pătrunjel tocat.

Ei bine, iată, 10 minute sunt suficiente pentru aceste paste ușoare și delicioase, cu praz și somon.  Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel