Este uimitor cum același produs, preparat de diferite gospodine, se poate transforma în feluri de mâncare complet diferite.
Spre exemplu pastele. Cui nu-i place să le gătească paste delicioase în sos alb? Nu-ți fie teamă să experimentezi, deoarece chiar și produsele simple pot fi transformate într-o cină ca la restaurant.
Așa că este și în cazul pastelor. Pentru acest fel de mâncare, ai nevoie doar de paste, lapte, brânză și condimente după gust. Iată cum se gătesc paste fragede în sos de lapte într-o tigaie.
Ingrediente:
paste - 400 grame,
brânză - 100 grame,
lapte - 500 ml,
oregano, sare, piper, ierburi aromatice, usturoi - după gust.
Încinge puțin ulei și pune pastele uscate. Se prăjesc puțin, amestecând, timp de 3 minute. Brânza tăiată în bucăți se adaugă peste paste. Toarnă laptele în tigaie, adaugă sare și condimente
Conopidă în aluat, în stil oriental. Rețeta unui preparat aromat și picant
Nu amesteca! Acoperă tigaia cu un capac și fierbe pastele timp de 10 minute la foc mediu. Se ia cratița de pe foc, se amestecă și se pun pastele în farfurii.
VEZI ȘI: Schwartz, economist: Avem probleme mai grave decât jocurile de noroc. Manolescu, fost secretar de stat în Ministerul de Finanțe: Dependența e doar percepție, în realitate nu știm numărul dependenților - https://www.dcnews.ro/dan-schwartz-economist-si-consultant-fiscal-avem-probleme-mult-mai-grave-in-tara-asta-decat-jocurile-de-noroc-dan-manolescu-fost-secretar-de-stat-in-ministerul-de-finante-dependenta-e-doar-per_914946.html
Pastele se presară cu ierburi aromatice și usturoi tocat mărunt și se servesc pe masă. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News