Pățania unui șofer de autocamion. A vrut să facă un bine și a luat la ocazie un bărbat, dar s-a trezit jefuit

Pățania unui șofer de autocamion. A vrut să facă un bine și a luat la ocazie un bărbat, dar s-a trezit jefuit / Foto: Pixabay
Pățania unui șofer de autocamion. A vrut să facă un bine și a luat la ocazie un bărbat, dar s-a trezit jefuit / Foto: Pixabay

Un bărbat care a fost luat la ocazie într-un autocamion a furat banii şoferului.

Un bărbat luat la ocazie într-un autocamion a furat banii şoferului. Bărbatul în vârstă de 66 de ani a fost prins ulterior de poliţişti, a informat, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

Şoferul autocamionului, un bărbat din Republica Moldova, circula singur în vehicul şi se îndrepta spre Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, iar în zona intersecţiei din localitatea Crasna a acceptat să-l ajute pe cel care îi făcuse semn să oprească.

Cum s-a întâmplat totul



"Prezumtivul autor a urcat în autocamion, călătorind doar câteva minute pe locul pasagerului, din partea dreaptă, după care, pretextând că nu doreşte să continue călătoria, a fost lăsat la o trecere la nivel cu calea ferată din comuna Olteneşti, în vecinătatea localităţii Târzii.

Înainte să coboare, profitând de neatenţia şoferului, bărbatul cercetat ar fi sustras dintr-o borsetă, situată pe consola superioară a cabinei, mai multe sume de bani, respectiv 590 de euro, 350 lei şi 500 lei moldoveneşti. Conducătorul autocamionului şi-a continuat călătoria, iar când a realizat că a fost victima unei infracţiuni de furt a sesizat un echipaj de poliţie ce acţiona în zonă", se precizează într-un comunicat de presă transmis de IPJ Vaslui, potrivit Agerpres.

Banii au fost recuperați



Poliţiştii l-au găsit ulterior pe bărbat în zona intersecţiei Crasna, pe sensul Bârlad - Vaslui. În urma controlului corporal efectuat asupra individului au fost găsite sumele de bani sustrase. Prejudiciul cauzat în urma săvârşirii infracţiunii a fost recuperat integral, fiind restituit persoanei vătămate.

Ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Huşi au luat faţă de bărbatul cercetat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, ulterior acesta fiind plasat sub control judiciar.

Poliţiştii efectuează cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi, în vederea stabilirii şi probării activităţii infracţionale a bărbatului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel