Patriarhia România, mesaj de compasiune pentru victimele de la Ferma Dacilor, unde au murit în flăcări șase oameni, între care și un copil

FOTO: ISU
FOTO: ISU

Patriarhia Română a transmis un mesaj de compasiune pentru victimele de la Ferma Dacilor.

Patriarhia Română și-a exprimat profundul său regret pentru victimele incendiului care a avut loc în dimineața zilei de marți, 26 decembrie 2023, în localitatea Tohani, comuna Gura Vadului, la pensiunea Ferma Dacilor, din județul Prahova, în urma căruia și-au pierdut viața un copil și 5 persoane adulte, dar sunt date dispărute şi alte persoane, scrie Agerpres, citând Biroul de presă al Patriarhiei Române.

”În aceste momente de mare durere pentru familiile, rudele, prietenii şi cunoscuţii celor decedaţi adresăm acestora cuvânt de compasiune şi de alinare sufletească.

De asemenea, ne rugăm Domnului Iisus Hristos, Cel răstignit şi înviat, să odihnească în pacea şi iubirea Sa sufletele celor decedaţi din cauza incendiului şi să-i întărească sufleteşte pe cei îndoliaţi”, se arată în mesajul transmis de Patriarhia Română.

Plan Roșu de intervenție

Amintim că marți dimineață, un puternic incendiu a avut loc la pensiunea prahoveană Ferma Dacilor, iar după căutări îndelungate a fost extrasă și cea de-a șase victimă carbonizată, despre care nu se știe încă dacă este adult sau minor.

La ora 6.29 a fost activat Planul Roșu de intervenție, potrivit ISU Prahova.

Conducerea Inspectoratului General al Poliției Române a dispus trimiterea unei echipe de specialiști din cadrul Institutului Național de Criminalistică, pentru a sprijini ancheta.

Citește și: Ipoteze în cazul tragediei de la Ferma Dacilor. De ce nu s-au mai putut salva persoanele cazate la mansardă - Foto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel