Patriarhul Daniel, mesaj către Patriarhul Ierusalimului în urma atacului lansat de Iran asupra Israelului

FOTO: Reuters Marketplace
FOTO: Reuters Marketplace

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române (BOR), PF Daniel, a transmis, duminică, un mesaj către Patriarhul Ierusalimului, ca urmare a atacului cu drone şi rachete al Iranului asupra Israelului.

'Am primit cu mare îngrijorare vestea escaladării conflictului militar din Ţara Sfântă în urma atacului masiv cu drone şi rachete al Iranului asupra Israelului, din noaptea de sâmbătă, 13 aprilie 2024. Prin urmare, în acest context marcat de violenţă şi tensiuni armate, ne rugăm lui Dumnezeu să dăruiască liderilor politici înţelepciunea făcătorilor de pace, pentru ca războiul din Ţara Sfântă să înceteze şi ca o pace dreaptă şi durabilă să fie restabilită. În mod deosebit, ne rugăm Domnului Iisus Hristos să fie cu Preafericirea Voastră şi cu Patriarhia Ierusalimului în aceste vremuri dificile de conflict militar în Ţara Sfântă', a transmis PF Daniel.

Amintim faptul că Iranul a lansat peste 200 de drone şi rachete către Israel. 'Marea majoritate' a fost interceptată fără consecinţe grave. O bază militară a suferit 'pagube minore', a transmis un purtător de cuvânt al armatei israeliene în noaptea de sâmbătă spre duminică, conform AFP. 

Citește și - Româncă din Israel: E clar că aici trăim istoria live / La ce se așteaptă în următoarele ore

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel