Patrizia Paglieri a dezvăluit, la matinalul postului Kanal D, cu ce se ocupă fiul ei, Francesco, în România.
Publicitate
Faimoasa bucătăreasă, care în prezent este chef-ul matinalului de la Kanal D, a dezvăluit cu ce se ocupă fiul ei, Francesco.
„Francy s-a angajat la o firmă americană, munceşte, însă mai avem un proiect care e în desfăşurare.”„Ţine de mâncare, mai exact de paşte, dar cu nebunia asta cu pandemia, e foarte dificil. Eu am decis să nu mai mai uit la ştiri. Meseria mea este una din cele mai grele.”, a spus Patrizia.
În cadrul aceleiași emisiuni, Patrizia a făcut o serie de mai multe confesiuni, printre care și aceea că deși stă în România de mai mulți ani, nu a avut niciodată ocazia să gătească sarmale.
„Eşti la restaurant de când vine marfa şi până se închide. Îmi place să gătesc şi româneşte, tochitura, zacusca, salată de boeuf, dar n-am făcut niciodată sarmale şi papanaşi. Nu am avut ocazia.”
„Îmi plac sarmalele, dar să fie mămăligă, sunt prea bune. Sarmalele au devenit o obişnuinţă de Sărbători şi cozonacul. Mi-a trimis o prietenă şi am mâncat unul întreg. Nu am rezistat”, a declarat Patrizia Paglieri, potrivit kanald.ro.
„Am avut o încercare în 2008 pentru că a venit criză şi am crezut că o să murim de foame.
A fost o perioadă foarte grea. Mi-a zis să plec singură. În pandemie, am vândut restaurantul, de fapt cu 4 luni înainte să înceapă. Asta ne-a ajutat.
Chiria este foarte mare în Bucureşti. Idei ai mereu, dar nu ştiu dacă o să mai deschidem unul. Îmi place să fiu profesor de cooking. Aş vrea să ies la pensie de la matinal”, a mai dezvăluit Patrizia la WOWnews.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu